GeleenGeleen Ma - Vrij 09:00-17:00 +31 (0)46 - 850 74 91
info@lacroixenpartners.nl
Deskundig
Persoonlijk
Onafhankelijk

Woonverzekeringen

Lacroix en Partners > Woonverzekeringen

Woonverzekeringen

Wat verzeker je in en om je huis?

Je bent op zoek naar een woonverzekering, omdat je waarde hecht aan je woning en de spullen die zich in en rondom je huis bevinden. Strikt genomen bestaat een woonverzekering niet. De term woonverzekering wordt voor verschillende verzekeringen gebruikt.

Meestal wordt onder een woonverzekering een combinatie verstaan van een opstalverzekering, een glasverzekering, een inboedelverzekering en een aansprakelijkheidsverzekering. Dit zijn verzekeringen die bijna iedere eigenaar van een woning nodig heeft. Deze verzekeringen worden meestal aangeboden in een pakketpolis. Het principe van een pakketpolis is dat je verschillende verzekeringen combineert en daarom een korting krijgt op de te betalen premies. Op het moment dat je kiest voor een woonverzekering (pakketpolis), ben je daarom vrijwel altijd goedkoper uit dan wanneer je kiest voor een losse opstalverzekering, glasverzekering, inboedelverzekering en aansprakelijkheidsverzekering.

Bij veel maatschappijen bestaat de mogelijkheid om het aantal verzekeringen in een pakketpolis nog verder uitbreiden.

Wil je meer weten? Heb je hulp nodig bij het sluiten van woonverzekeringen? Loop gerust binnen op ons kantoor in Geleen of neem contact met ons op. Wij zijn je graag van dienst en helpen je de juiste verzekering voor jou te vinden.

Wat is het verschil tussen een inboedel- en opstalverzekering?

Vraag een offerte aan

Hulp nodig ?

Neem contact met ons op. Wij helpen je graag. 

+31 (0)46 – 850 74 91
info@lacroixenpartners.nl