GeleenGeleen Ma - Vrij 09:00-17:00 +31 (0)46 - 850 74 91
info@lacroixenpartners.nl
Deskundig
Persoonlijk
Onafhankelijk

Over ons

Service With Love

De koffie staat altijd voor je klaar! Loop gerust vrijblijvend bij ons binnen en kijk wat wij voor je kunnen betekenen.

Topdekking

Wij stemmen de beste producten volledig af op jouw behoeften. Voor ons is geen brug te ver of geen berg te hoog!

Support

Op kantoor of online, wij staan altijd voor je klaar, 100% tevredenheidsgarantie.

Wie is Lacroix en Partners

Chantalle Lacroix

allround adviseur

Over mij

Mijn naam is Chantalle Lacroix. Geboren te Geleen in juli 1975. Opgegroeid en woonachtig in Geleen, maar veel  van de wereld mogen zien er ervaren.

Inmiddels al 25 jaar werkzaam binnen de financiële branche , ervaring opgedaan in de verschillende sectoren; van verzekeringskantoor, hulporganisatie tot en met Bank – in Nederland en in het buitenland.

Het begeleiden & adviseren bij het realiseren van persoonlijke wensen en een droom, alsook het komen tot een oplossing voor tegenslagen in moeilijkere tijden,  is hetgeen wat mij in ons vak zo aantrekt.

Als adviseur bij Lacroix & Partners adviseer ik zowel particulieren en bedrijven op het gebied van verzekeringen, hypotheken, toekomstvoorzieningen en nabestaandenverzekeringen.

Patrick Meurs

Adviseur schade- en inkomensverzekeringen

Over mij

Mijn naam is Patrick Meurs. Geboren in Geleen in december 1978 en mijn hele leven in Geleen woonachtig gebleven.

Ik ben in 2001 na het afronden van mijn opleiding Bank & Verzekeringswezen gestart bij VOF Lacroix De Schwartz, een klein verzekeringskantoor waar ik gedurende 11 jaar de kneepjes van het vak geleerd heb. In 2012 heb ik een korte uitstap gemaakt naar de SNS Bank om vervolgens in 2013 aan de slag te gaan bij het toenmalige Offermans-Joosten (tegenwoordig Fidus). Bij dit kantoor ben ik gestart in de commerciële binnendienst particuliere relaties en na 1,5 jaar de overstap gemaakt naar de commerciële binnendienst zakelijke relaties. 

In november 2018 ben ik als adviseur schade- en inkomensverzekerngen begonnen bij Lacroix & Partners. In deze rol adviseer ik zowel particulieren als bedrijven op het gebied van schadeverzekeringen en inkomensverzekeringen.

Wij nemen de tijd voor je!

Wij bekijken graag jouw wensen en behoeften en nemen hiervoor de tijd. Bij ons géén uurtje factuurtje.

Professionele adviseurs

Onze adviseurs zijn stuk voor stuk experts in hun vakgebied.  Zij beschikken over de nodige kennis en houden deze kennis up to date zodat jij als klant altijd verzekerd bent van degelijk advies.

Risico analyse

Onze adviseurs bekijken samen met jou welke risico’s je loopt en welke risico’s je wilt verzekeren. Op deze manier voorkom je dat je bij schade voor een verrassing komt te staan.

Wij zijn dé
verzekeringsexperts

  • Bespaar op je huidige verzekeringen
  • Ruime keuze uit gerenommeerde aanbieders
  • 100% Onafhankelijk
  • Geen dure abonnementskosten