GeleenGeleen Ma - Vrij 09:00-17:00 +31 (0)46 - 850 74 91
info@lacroixenpartners.nl
Deskundig
Persoonlijk
Onafhankelijk

Hypotheekadvies bij Lacroix en Partners

Lacroix en Partners > Hypotheekadvies bij Lacroix en Partners

Hypotheekadvies bij Lacroix & Partners

Lacroix en Partners | Hypotheken en Verzekeringen

Het afsluiten van een hypotheek is een grote financiële beslissing waarbij goed advies welkom is. Lacroix en Partners helpt je graag bij het afsluiten van een hypotheek.  Onze hypotheekadviseur geeft je persoonlijk hypotheekadvies en beantwoord elke financiële vraag. 

Onze hypotheekadviseur bekijkt graag samen met jou welke mogelijkheden er zijn. Heb je liever een hypotheekgesprek bij jou thuis? We komen graag bij jou thuis om jouw mogelijkheden te bespreken. Ben je starter op de woningmarkt, wil je jouw hypotheek oversluiten (bijvoorbeeld als deze nog aflossingsvrij is), of heb je een nieuwe woning gekocht? Onze hypotheekadviseur maakt je graag wegwijs.

Met meer dan 20 jaar ervaring in de hypotheek- en verzekeringsbranche is Lacroix en Partners bij uitstek hét kantoor voor jouw hypotheek. Wij werken samen met gerenommeerde banken en verzekeraars en kunnen voor iedere situatie de geschikte hypotheek aanbieden.

Wij staan graag voor je klaar……. met heerlijke koffie.

Jouw hypotheek in 5 stappen

 

Bij het afsluiten van een hypotheek komt een hoop kijken. Onze adviseurs nemen de tijd om je zo goed mogelijk te begeleiden en ondersteunen. Onze adviseurs zijn onafhankelijk en hebben de keus uit groot aanbod aan geldverstrekkers. Jouw belang zal altijd voorop staan!

1. Kennismaking

In het eerste gesprek nemen we graag de tijd om persoonlijk kennis te maken en te horen wat jouw plannen zijn. Zo krijg jij een goed beeld van wie wij zijn en wat wij voor jou kunnen doen. Dit gesprek is altijd gratis.

2. Analyseren en adviseren

Op basis van jouw wensen en mogelijkheden bekijken we welke hypotheekvorm bij je past en zoeken we op basis van de hypotheekrente en voorwaarden de meest gunstige geldverstrekker (bank of verzekeraar).

3. Aanvraag en bemiddelen

Ben je het eens met ons advies? Dan dienen wij de offerteaanvraag voor je in. Je ontvangt daarna een aanbod. Na acceptatie van het aanbod verzamelen wij samen met jou de benodigde gegevens voor de geldverstrekker en wordt een taxateur ingeschakeld om de waarde van jouw woning te taxeren.

4. Passeren van de hypotheek

Als alle documenten zijn aangeleverd en goedgekeurd door de geldverstrekker, ga je naar de notaris. Daar zal de hypotheek, zoals dat heet, “passeren”. De notaris is als enige bevoegd om te zorgen dat het huis  aan de koper geleverd kan worden. Hiervoor maakt hij een notariële akte op. Het gaat dan om de eigendomsakte (overdrachtsakte) en de hypotheekakte.

5. Nazorg en beheer van de hypotheek

Als de hypotheek bij de notaris is gepasseerd dan is het hypotheektraject afgerond.  Je bent nu eigenaar van de woning. Heb je vragen over de hypotheek die je via ons hebt afgesloten? Veranderd er iets in jouw situatie ( bijvoorbeeld ander inkomen) en je wil weten wat dit betekend voor jouw hypotheek? Onze adviseurs staan altijd voor je klaar!

Lacroix en Partners hét kantoor voor hypotheekadvies

Maak een afspraak

Hulp nodig ?

Neem contact met ons op. Wij helpen je graag. 

+31 (0)46 – 850 74 91
info@lacroixenpartners.nl

Altijd de beste hypotheek voor jou