GeleenGeleen Ma - Vrij 09:00-17:00 +31 (0)46 - 850 74 91
info@lacroixenpartners.nl
Deskundig
Persoonlijk
Onafhankelijk

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Lacroix en Partners > Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Arbeidsongeschiktheids- verzekering

Voor ondernemers, zzp’ers en freelancers

Je bent ondernemer lekker aan het ondernemen. Je houdt je bedrijf soepel draaiende. Maar wat als je ziek wordt? Of en arm of been breekt? Hoe zorgt je dan voor inkomen? Je moet zelf zorgen voor een financieel vangnet, omdat je meestal geen uitkering krijgt van de overheid. Gelukkig zijn er mogelijkheden om voor inkomen te zorgen, wanneer je arbeidsongeschikt raakt. Zo is een arbeidsongeschiktheidsverzekering een belangrijke verzekering om te overwegen. Als je onverwacht ziek wordt of een ongeval hebt, ontvangt je via uw arbeidsongeschiktheidsverzekering een maandelijkse uitkering.

Of een arbeidsongeschiktheidsverzekering zinvol is voor jou, is afhankelijk van meerdere factoren. Denk daarbij aan je eigen financiële reserves, gezinssituatie, risicobereidheid enzovoorts. Wanneer je bijvoorbeeld vrij eenvoudig 3 tot 5 jaar arbeidsongeschiktheid zelf kunt opvangen, is het sluiten van een AOV niet direct noodzakelijk. Echter, bij arbeidsongeschiktheid van langere duur kom je uiteindelijk toch in de financiële problemen.

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden? Neem contact met ons op, telefoonnummer 046-8507491 of per email info@lacroixenpartners.nl.

 

 

 

Maak een afspraak

Hulp nodig ?

Neem contact met ons op. Wij helpen je graag. 

+31 (0)46 – 850 74 91
info@lacroixenpartners.nl